Druženje s navijačima nije moglo proći bez pjesme i bakljade, vjerni navijači iz Tenje pobrinuli su da ispred Hrvatskog doma prenesu dio atmosfere s tribina i pozitivnom energijom napune društvo iz osječke svlačionice.

Ni olovni oblaci, ni kiša koja je u nekim trenucima opasno prijetila, nisu uspjeli prestrašiti navijačku vojsku Bijelo-plavih koja se uoči nedjeljnog derbija s Hajdukom okupila u Tenji i impulsom ohrabrenja pozdravila nogometaše Osijeka. Mihael Žaper, Mato Miloš, Slavko Bralić i Ivan Fiolić došli su se družiti s navijačima, potpisali pregršt autograma i ispucali stotine fotografija, izazvali lavinu dječjih osmjeha i barem malo uzvratili navijačima na silnoj podršci koju im pružaju na svakom koraku… Zapravo, koliki su naši nogometaši miljenici navijača, posebno onih najmlađih, najbolje oslikava primjer Mihaela Žapera koji je po izlasku iz svog automobila više od 20 minuta ostao “zarobljen” između autograma i selfieja prije nego se uspio pridružiti suigračima.

Pjesma i bakljada

Naravno, dokapetan Bijelo-plavih ispunio je sve želje, a na kraju, uz zahvalu, svim navijačima poslao poziv na nedjeljnu utakmicu.

Hvala vam što ste došli i obradovali nas svojom prisutnošću. Vaša podrška nam puno znači, a nadam se da se vidimo u nedjelju na utakmici i da će nas vaša podrška voditi do pobjede.

Druženje s navijačima nije moglo proći bez pjesme i bakljade, vjerni navijači iz Tenje pobrinuli su da ispred Hrvatskog doma prenesu dio atmosfere s tribina i pozitivnom energijom napune društvo iz osječke svlačionice. U tome su zasigurno uspjeli. Tenjci, hvala vam!