Naš sjajni vratar, nažalost, zbog ozljede nije u stanju konkurirati za nadolazeće utakmice nacionalne momčadi

Vratar našeg prvoligaša i hrvatski reprezentativac Ivica Ivušić morao je zbog ozljede kvadricepsa propustiti derbi s Hajdukom. Nažalost, neće ga biti ni među „Vatrenima“ koje idućih dana očekuju dvije kvalifikacijske utakmice za plasman na Svjetsko prvenstvo, protiv Cipra u gostima i Slovačke u Gradskom vrtu. Ivušić se pojavio na okupljanju u Zagrebu, ali je liječnička služba nacionalne vrste samo mogla potvrditi da u trenutnom stanju nije u mogućnosti konkurirati za nastup(e).

Hematom je sve veći i „izlio“ se u mišić, pa zaista nije bilo moguće u takvom stanju trenirati i čekati utakmice reprezentacije. Jako mi je žao, valjda to ne moram ni napominjati, međutim, moram se sada pomiriti s tom činjenicom da mi još traje oporavak. Nadam se da ćemo to uspjeti sanirati do prvenstvene utakmice sa Slaven Belupom, pričao nam je Ivušić.

Neka je sretno kolegama!

Šteta, mnogi su osječki navijači ponadali da bi „Ive“ mogao ponovno dobiti povjerenje izbornika Zlatka Dalića i stati između vratnica.

Osjetio sam već u Šibeniku da to nije dobro, ali sam vjerovao da bih se mogao brzo oporaviti, za nekoliko dana. Ipak nije tako, ali ne vrijedi kukati. Vjerujem i nadam se da će biti još prilika kada je reprezentacija u pitanju, a svojim kolegama koji će biti u kadru želim dvije dobre i uspješno odrađene utakmice. Bit ću srcem uz Hrvatsku, vjerujem u nove pobjede koje će nas sasvim približiti Svjetskom prvenstvu.