Među brojnim rekvizitima sadašnjih i bivših igrača Osijeka nalaze se i mnogi kolekcionarski primjerci.

U ponedjeljak 15. studenog na Facebook stranici “Put malog heroja Tina” počela je humanitarna aukcija dresova, kopački, rukavica i ostalih rekvizita s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć Tinu Brankoviću, dječaku koji je 15. listopada proslavio prvi rođendan, a kojemu je dijagnosticirana artrogripoza, rijetka bolest koja se manifestira ukočenošću zglobova, skraćenim tetivama i slabom pokretljivošću mišića.

Dresovi, kopačke…

Tin je sa svojom obitelji bio naš gost na treningu, a Nenad Bjelica i naši sadašnji i bivši nogometaši prikupili brojne rekvizite koje su darivali za humanitarnu aukciju.

Počelo je dresovima Ivice Ivušića i Darka Nejašmića, a idućih će se (tje)dana nastaviti i ostalim sadržajima među kojima se posebno ističu kolekcionarski primjerci poput dresa Laszla Kleinheislera s utakmice Mađarska - Portugal na Europskom prvenstvu, dresovi Mile Škorića i Domagoja Vide iz reprezentacije Hrvatske, kopačke Petra Bočkaja

Sve informacije i pravila aukcije, kao i ponuđene predmete za svaki pojedini dan možete pronaći na Facebook stranici Put malog heroja Tina.