Franko Kolić je branio sve tri utakmice i potvrdio kvalitetu te opravdao status prvog vratara u ovom uzrastu, dok je Ivan Cvijanović participirao u pobjedi protiv Armenije i remiju protiv Škotske.

Franko Kolić i Ivan Cvijanović, vratar i lijevi branič Osijeka 2, u sastavu reprezentacije do 19 godina, izborili su plasman u Elitno kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Selekcija koju vodi izbornik Josip Šimunić, a u čijem je stožeru i Miroslav Žitnjak, voditelj tehničkog sektora Škole nogometa NK Osijek, na kvalifikacijskom turniru koji je održan u Karlovcu pobijedila je Gibraltar (7:0) i Armeniju (2:0) te remizirala sa Škotskom (1:1) što je bilo dovoljno za plasman u idući krug kvalifikacija.

Euro u Slovačkoj

Franko Kolić je branio sve tri utakmice i potvrdio kvalitetu te opravdao status prvog vratara u ovom uzrastu, dok je Ivan Cvijanović participirao u, pokazalo se odlučujućoj, pobjedi protiv Armenije i remiju protiv Škotske. Elitno kolo kvalifikacija bit će održano na proljeće (ždrijeb će biti održan naknadno), a pobjednici sedam skupina naći će se na završnom turniru kojem će od 20. srpnja do 2. kolovoza domaćin biti Slovačka.