Cijena Zimskog paketa koji uključuje zadnje tri domaće utakmice jesenskog dijela sezone iznosi 70 kuna za tribinu Zapad, 60 kuna za tribinu Istok i 20 kuna za djecu do 15 godina.

Nogometaši Osijeka remijem na Maksimiru ušli su u završnicu jesenskog dijela sezone, do kraja ove kalendarske godine odigrat će još tri utakmice u Gradskom vrtu. Tim povodom za naše navijače pripremili smo i poseban paket ulaznica za utakmice protiv Lokomotive (26. studenog, 18 sati), Slaven Belupa (1. prosinca, 16 sati) i Šibenika (12. prosinca, 15 sati) po povlaštenim cijenama. 

Što uključuje Zimski paket?

  • Zimski paket uključuje ulaznice za domaće utakmice protiv Lokomotive, Slaven Belupa i Šibenika.

Koja je cijena Zimskog paketa?

  • Cijena Zimskog paketa koji uključuje zadnje tri domaće utakmice jesenskog dijela sezone iznosi 70 kuna za tribinu Zapad, 60 kuna za tribinu Istok i 20 kuna za djecu do 15 godina uz pratnju roditelja na tribinama Istok ili Zapad.

Kako do Zimskog paketa?

  • Na blagajnama Istok u srijedu 24. i četvrtak 25. studenog od 12 do 18 sati, odnosno na blagajnama Istok i Zapad u petak 26. studenog od 12 do 19 sati, te online na ulaznice.hr

Što ako ne mogu na sve tri domaće utakmice?

  • Za svaku domaću utakmicu u prodaji su i pojedinačne ulaznice po redovnim cijenama i moguće ih je kupiti za radnog vremena blagajni ili online na ulaznice.hr