Od 18. veljače 1996. godine Miha je prisustvovao na tisuću uzastopnih utakmica Osijeka, ne propustivši niti jednu u proteklih 26 godina.

U prvom kolu proljetnog dijela sezone 1995/96. nogometaši Osijeka gostovali su kod Šibenika na Šubićevcu, a Mario Mihić, tada 27-godišnji reporter Gradskog radija Osijek, dobio priliku spojiti ugodno i korisno te svoju navijačku pripadnost bijelo-plavim bojama prenositi na poznatoj gradskoj frekvenciji 99,1 MhZ. Spoj novinarskog posla, u kojeg je ušao pet godina ranije u Glasu Slavonije i ljubavi prema osječkom sportu, posebno nogometu, učinio su svoje, a pokazalo se da je baš tog 18. veljače 1996. godine počeo niz koji traje i dalje, a koji se s utakmicom protiv Istre 1961 zaustavio na točno tisuću uzastopnih utakmica svog kluba kojima je prisustvovao. Danas klupski glasnogovornik, u proteklih gotovo 26 godina nije propustio niti jednu službenu utakmicu Osijeka. Zapravo, za njega to nikada nije ni bila opcija!

“Kod mene nema šanse da ne odem na utakmicu” - rekao je Miha prepričavajući brojne anegdote o akrobacijama koje je izvodio kako ne bi propustio ogled Bijelo-plavih. Sam će priznati da je najbliži prekidu tog savršenog niza bio uoči gostovanja u Szczecinu kada je zaboravljena putovnica stopirala polazak charter leta, ali baš nikome u osječkoj delegaciji nije bila opcija krenuti bez Mihe.

Osijek ispred svega

Za doći na utakmicu voljenog Osijeka nije ga moglo ništa zaustaviti, a najmanje rezultati koji nerijetko nisu bili u skladu s navijačkim očekivanjima. Za Mihu je činjenica da igra Osijek nešto što je u svakom trenutku bilo vrjednije od rezultata, pozicije na ljestvici, vremenskih neprilika, kvalitete igre…

Sve anegdote koje je, što kao novinar Glasa Slavonije ili Radija Osijek, što kao klupski glasnogovornik, doživio na svom putu od tisuću utakmica stale bi eventualno u nekakvu debelu knjigu, a nemoguće je nabrojati i sve igrače, trenere ili klupske zaposlenike koje je dočekao i ispratio s njemu najdražeg mjesta na adresi Wilsonova 2. Nenad Bjelica ga je konstatacijom da se radi o “čovjeku koji živi ovaj klub” najbolje opisao i u pet riječi sažeo što Mihi znači NK Osijek, ali i što NK Osijeku znači Miha!