Svi darivatelji krvi na navedenoj akciji dobit će ulaznicu za utakmicu 19. kola HT Prve lige Osijek – Šibenik.

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek u suradnji s Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu KBC Osijek nastavljaju s organizacijom adventskih akcija dobrovoljnog davanja krvi u cilju osiguranja zaliha za potrebe zdravstvenih ustanova i liječenje pacijenata. Nova akcija bit će održana u subotu 11. prosinca od 16 do 19 sati na drugom katu trgovačkog centra Portanova.

Nogometni klub Osijek i ovog puta s posebnim zadovoljstvom podržava ovako plemenitu akciju te poziva sve svoje članove, navijače, simpatizere te dobrovoljne darivatelje krvi i one koji će to postati da i ovaj puta daju krv te tako pomognu svima kojima je krv potrebna. 

Svi darivatelji krvi na navedenoj akciji dobit će ulaznicu za utakmicu 19. kola HT Prve lige Osijek – Šibenik koju će davatelji moći preuzeti na blagajni NK Osijeka na dan utakmice (12. prosinca) uz predočenje osobne iskaznice.

U ovo blagdansko vrijeme i vrijeme darivanja, poklonimo nekome dio sebe, darujmo krv i spasimo nečiji život, nečijeg člana obitelji vratimo kući za Božić kako bi ga proslavili zajedno. Daruj krv, spasi život!