Nove kalendare moguće je kupiti na Bijelo-plavoj kućici u sklopu Adventa u Osijeku te u prodavaonici Sportoro u Avenue Mallu.

Na Bijelo-plavoj kućici u sklopu Adventa te u prodavaonici Sportoro u Avenue Mallu počela je prodaja kalendara Nogometnog kluba Osijek za 2022. godinu. Kao dio kampanje “Stvarajmo uspomene“, središnji motiv je Gradski vrt na kojem su stasale brojne generacije igrača i navijača kojima su Bijelo-plave boje pri srcu, a koji će u idućih 12 mjeseci biti zamijenjen novim i modernijim stadionom te trening kampom kao osnovnim preduvjetima za daljnji razvoj i napredak kluba u svim segmentima.

Gradski vrt središnji motiv

Na 12 lokacija na i ispred stadiona Gradski vrt pozirali su prvotimci Bijelo-plavih i trener Nenad Bjelica kao uspomena na mjesto na kojem su mnogi navijači Osijeka proveli trenutke veselja i tuge. Za osmišljavanje i realizaciju kalendara zaslužan je Media Team Nogometnog kluba Osijek, dok je grafički dizajn djelo osječkog Studija 33.

Cijena 70 kuna

Kalendare za 2022. godinu, uz druge klupske artikle, moguće je kupiti na Bijelo-plavoj kućici u sklopu Adventa u Osijeku (Europska avenija, preko puta Doma zdravlja) te u prodavaonici Sportoro u Avenue Mallu. Cijena kalendara iznosi 70 kuna.