Donacijom ormarića vrijednih 55 tisuća kuna osigurat će se kvalitetnija zdravstvena usluga na Odjelu patologije trudnoće.

Nogometni klub Osijek uključio se u uređenje Odjela patologije trudnoće pri Zavodu za fetalnu medicinu Klinike za ginekologiju i opstetriciju i donirao noćne ormariće vrijednosti 55 tisuća kuna koji će pomoći da se osigura kvalitetniji i ugodniji boravak pacijenata i cjelokupna zdravstvena usluga KBC-a Osijek. NK Osijek tako se pridružio Gradu Osijeku čijom su donacijom adaptirani podovi te općini Čepin koja se pobrinula za ličilačke radove.

Kada smo ušli u ovaj projekt obratio nam se Nogometni klub Osijek sa željom da donira određeni iznos sredstava KBC-u odmah smo došli na ideju da ovaj prostor oplemenimo novim bolničkim ormarićima i tako zaokružimo cjelokupno uređenje na ovom prvom katu. Zahvaljujem svim donatorima, istaknuo je doc. dr. sc. Željko Zubčić, ravnatelj KBC Osijek.

Klupska uloga u zajednici

Ispred Nogometnog kluba Osijek donaciju od 20 noćnih ormarića brendiranih klupskim bojama i grbom uručili su članovi Uprave Valentina Koprivnjak i Vladimir Čohar, predsjednik Nadzornog odbora Janoš Andoči te Ana Macan, voditeljica ureda Uprave.

Mogu reći da smo sretni i ponosni što smo u ovim vremenima mogli pomoći KBC-u donacijom koja im je bila potrebna, mislim da je to i naša uloga u zajednici. Istaknuo bih i odličnu suradnju s Gradom Osijekom i gradonačelnikom jer su naše strateške odredbe i promišljanja da zajednici damo svoj doprinos. Ovo je samo početak jer se svakako nadamo da će u budućnosti ovakvih prilika biti još i više, istaknuo je Čohar u ime NK Osijek.