Uoči utakmice protiv Slaven Belupa brzi test za dobivanje COVID potvrde moguće je napraviti u Ustanovi dr. Špiranović te u prostorijama AK Slavonija – Žito u organizaciji medicinskog centra Mursa.

Osim u Ustanovi za zdravstvenu skrb dr. Špiranović (Ulica Stjepana Radića 54, 31000 Osijek) u petak 28. od 8 do 15 sati i subotu 29. siječnja od 8 do 12 sati po cijeni od 50 kuna, za sve navijača bez COVID potvrde brzo antigensko testiranje u suradnji s medicinskim centrom Mursa d.o.o. i suinicijatorom KN Bijelo-plavi, bit će organizirano i na stadionu Gradski vrt.

Testiranja od 13 do 15 sati

Testiranja na sjevero-zapadnom kutu stadiona (kod ulaza G5), u prostorijama Atletskog kluba Slavonija – Žito (pokraj Speedwayja) bit će moguće napraviti u subotu 29. siječnja od 13 do 15 sati po cijeni od 60 kuna. Za pristupiti brzom testu potrebno je predočiti pojedinačnu/godišnju/polugodišnju ulaznicu te OIB. Ispis nalaza/COVID potvrde se čeka 15-ak minuta pa molimo sve zainteresirane navijače koji namjeravaju pristupiti brzom testiranju da dođu ranije kako bi izbjegli eventualnu gužvu i pravovremeno ušli na stadion.