Radno vrijeme novih blagajni Zapad je od četvrtka do subote od 12 do 18 sati te na dan utakmice od 14 do 18.30 sati. Dostupne su ulaznice isključivo za tribinu Zapad i za Ložu.

U četvrtak 10. veljače na blagajnama Zapad (na platou prema dvorani Gradski vrt) počet će prodaja pojedinačnih ulaznica za utakmicu 23. kola HT Prve lige protiv HNK Rijeka. Radno vrijeme novih blagajni Zapad bit će do subote od 12 do 18 sati te na dan utakmice od 14 do 18.30 sati.

Cijene pojedinačnih ulaznica iznose 40 kuna za Zapad, 50 kuna za Ložu, 250 kuna za VIP, dok ulaznice za djecu do 15 godina stoje 10 kuna (uz pratnju roditelja na tribinama Istok i Zapad). Ulaznice za tribinu Istok su rasprodane i nisu dostupne. 

Također, uoči utakmice protiv HNK Rijeka moguće je kupiti i polugodišnje ulaznice za preostalih sedam domaćih utakmica i to isključivo za tribinu Zapad (150 kuna) i za Ložu (300 kuna). Moguće je i dalje kupiti dječju polugodišnju ulaznicu po cijeni od 50 kuta i to isključivo u pratnji roditelja na tribini Zapad.

Cijene polugodišnjih i pojedinačnih ulaznica za utakmice HT Prve lige u sezoni 2021/22:

EU digitalna COVID potvrda uvjet za ulaz na stadion

Ulaz na stadion bit će moguć isključivo uz predočenje godišnje ulaznice/ulaznice, EU digitalne COVID potvrde i osobnog dokumenta.

EU digitalnu COVID potvrdu putem portala e-Građani, u poslovnicama HZZO-a ili u ljekarnama mogu preuzeti svi koji su cijepljeni cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje su preboljele COVID-19 11. dan od datuma prvog negativnog PCR testa i osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa.

Brzi antigenski testovi

U Ustanovi za zdravstvenu skrb dr. Špiranović (Ulica Stjepana Radića 54, 31000 Osijek) u subotu 12. veljače od 8 do 12 sati i u nedjelju 13. veljače od 16 sati po cijeni od 50 kuna.

Na stadionu Gradski vrt (sjevero-zapadni kut u prostorijama Atletskog kluba Slavonija - Žito, kod ulaza G5) u suradnji s medicinskim centrom Mursa d.o.o. Testiranja je moguće napraviti uoči utakmice u nedjelju 13. veljače od 15.30 do 17.30 sati po cijeni od 60 kuna.

Za pristupiti brzom testu potrebno je predočiti ulaznicu/godišnju ulaznicu/polugodišnju ulaznicu te OIB. Ispis nalaza/COVID potvrde se čeka 15-ak minuta.

Osijek II

Svi vlasnici godišnjih ulaznica za utakmice NK Osijek imaju slobodan ulaz na utakmice Osijeka II uz predočenje iskaznice godišnje ulaznice.

Pojedinačne ulaznice za utakmice Osijeka II moguće je kupiti sat vremena prije utakmice na novom ticket pointu kod tribine Zapad (na platou prema dvorani Gradski vrt).

Za utakmice Osijeka II bit će otvorena isključivo zapadna tribina - ulaz G5.

I za utakmice Osijeka II ulaz je moguć isključivo uz posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.