Budući da je dostupni kapacitet tribine Istok rasprodan kroz godišnje i polugodišnje ulaznice, na raspolaganju su ostale ulaznice i polugodišnje za tribinu Zapad i Ložu.

U nedjelju 13. veljače blagajne Zapad stadiona Gradski vrt radit će od 14 do 18.30 sati, a svim zainteresiranim za dolazak ostalo je nešto manje od 400 ulaznica za utakmice protiv HNK Rijeka. Sukladno epidemiološkim mjerama dozvoljen kapacitet svake tribine iznosi maksimalno 40 posto, a budući da je dostupni kapacitet tribine Istok rasprodan kroz godišnje i polugodišnje ulaznice, na raspolaganju su ostale pojedinačne ulaznice i polugodišnje za tribinu Zapad i Ložu.

Raspoloživi Zapad i Loža

Cijene pojedinačnih ulaznica iznose 40 kuna za Zapad i 50 kuna za Ložu, dok ulaznice za djecu do 15 godina stoje 10 kuna (uz pratnju roditelja na tribinama Istok i Zapad). Također, zbog velikog interesa i uoči utakmice protiv HNK Rijeka moguće je kupiti polugodišnje ulaznice za preostalih sedam domaćih utakmica i to isključivo za tribinu Zapad (150 kuna) i za Ložu (300 kuna). Moguće je i dalje kupiti dječju polugodišnju ulaznicu po cijeni od 50 kuna i to isključivo u pratnji roditelja na tribini Zapad.

EU digitalna COVID potvrda

Podsjećamo, osim posjedovanja godišnje/polugodišnje/pojedinačne ulaznice, uvjet za ulazak na stadion je i EU digitalna COVID potvrda. Za sve koji ne posjeduju istu u nedjelju 13. veljače imaju mogućnost ishoditi istu putem brzih antigenskih testiranja koje mogu odraditi u krugu stadiona u prostorijama AK Slavonija Žito (pokraj speedwayja) od 15.30 sati po cijeni od 60 kuna u suradnji s medicinskim centrom Mursa, te od 16 sati u Ustanovi za zdravstvenu skrb dr. Špiranović (Ulica Stjepana Radića 54) po cijeni od 50 kuna. Za pristupiti brzom testu potrebno je predočiti ulaznicu/godišnju ulaznicu/polugodišnju ulaznicu te OIB. Ispis nalaza/COVID potvrde se čeka 15-ak minuta pa pozivamo sve navijače koji će koristiti ovu uslugu da dođu na vrijeme kako bi stigli ući na stadion do početka utakmice.