Radno vrijeme blagajni Zapad je svaki dan od 12 do 18 sati.

U ponedjeljak 7. ožujka na blagajnama Zapad stadiona Gradski vrt počet će zaštićena prodaja ulaznica za utakmicu 27. kola HT Prve lige protiv NK Gorica na rasporedu u nedjelju 13. ožujka u 17.05 sati na stadionu Gradski vrt. Radno vrijeme blagajni Zapad je svaki dan od 12 do 18 sati.

Žaštićena prodaja do srijede

Period zaštićene prodaje ulaznica za utakmicu protiv NK Gorica odnosi se na sve navijače NK Osijek koji su imali kupljenu ulaznicu za utakmicu protiv GNK Dinamo (nije potrebno fizički imati ulaznicu s utakmice već se može provjeriti kroz sustav). Zaštićeni period prodaje traje do srijede 10. ožujka kada kreće slobodna prodaja ulaznica za sve zainteresirane.

Dozvoljen puni kapacitet

Sukladno novim epidemiološkim mjerama kojim je ukinuto ograničenje broja gledatelja dostupan je puni kapacitet tribine Zapad (otvorena će biti i donja i gornja tribina) a cijena iznosi 40 kuna, odnosno 10 kuna za djecu do 15 godina u pratnji roditelja (isključivo za tribinu Zapad), odnosno za Ložu po cijeni od 50 kuna i VIP po cijeni od 250 kuna.

Pretplatnici s Istoka na Zapad gore

Vlasnici godišnjih i polugodišnjih ulaznica za tribinu Istok, koja će sukladno odluci disciplinskog suca HNS-a Alana Klakočera na utakmici protiv Gorice biti zatvorena, svoja zamjenska mjesta imat će na tribini Zapad gore na koju će ući s godišnjom/polugodišnjom ulaznicom s kojom su ulazili na tribinu Istok.