Našim dragim prijateljicama i kolegicama, kao i svim navijačicama NK Osijek želimo sretan Međunarodni dan žena.

Žene i nogomet. Pojmovi koji su još donedavno u zajedničkom kontekstu bili smatrani tabu temom danas više ne idu jedan bez drugog. U Nogometnom klubu Osijek posebno, budući da žene već godinama djeluju na najvažnijim funkcijama i svojim angažmanom u svakodnevnom radu unapređuju klub na svim razinama. I zbog toga im beskrajno hvala. Najviše zato što su u nešto što se godinama doživljavalo muškim sportom donijele dašak topline, novu energiju, neki drugačiji način rješavanja svakodnevnih problema i učinili nogomet plemenitijim.

I to ne od jučer. Marija Leutar u klupskom računovodstvu radi već 28 godina, Valentina Koprivnjak je prije 19 godina postala direktorica, u međuvremenu je bila i predsjednica (bila je prva predsjednica jednog hrvatskog prvoligaša), a danas je članica Uprave našeg kluba, Martina Makiš je već 16. godinu u računovodstvu, dok teta Radovanka Đurđević 13 godina radi u klupskoj kuhinji. Nezaobilazna je i Violeta Baban, čuvena nogometašica ŽNK Osijek koja je već 11 godina zaposlenica našeg kluba i svojim angažmanom pridonosi djelovanju Škole nogometa.

Nisu jedine, jer u NK Osijek žene danas zauzimaju vodeće pozicije pa tako vode ured Uprave, marketing, protokol, licenciranje, pravne poslove i mnoge druge segmente neophodne za svakodnevno djelovanje kluba na razini koju traže aspiracije na najviše ciljeve u svim segmentima. I hvala im na tome.

Našim dragim prijateljicama i kolegicama, kao i svim navijačicama NK Osijek želimo sretan Međunarodni dan žena.