Riječ je o novom projektu NK Osijek s ukupno 315 samoljepljivih sličica kojih će biti pet u svakom paketiću.

Prvi put Nogometni klub Osijek ima i svoj album sa samoljepljivim sličicama. U prodaji će se pojaviti od četvrtka, 17. ožujka, u 10 sati na blagajni Zapad stadiona Gradski vrt i u sportskoj trgovini Sportoro u Avenue Mallu, a nešto kasnije i na više od 300 kioska Tiska te na ostalim prodajnim mjestima u Slavoniji i šire. Album smo nazvali „Osijek Ale!“, prodavat će se po cijeni od 20 kuna, dok će paketić s pet sličica koštati pet kuna. Vjerujemo da će ovaj naš novi projekt zainteresirani brojne navijače Bijelo-plavih, posebice djecu i mlade koji će znatiželjno popunjavati 48 stranica albuma s ukupno 314 sličica i jednom “bonus” sličicom.

Klupska povijest na 48 stranica

Kao specifičnost u svemu, možemo izdvojiti i jednu personaliziranu sličicu svih onih koji će kupiti album i poslati svoju fotografiju na slicice@nk-osijek.hr. Također, prvi je ovo put da jedan hrvatski nogometni klub u svojoj kolekciji ima i takozvane “sjajne” sličice koje zasigurno dodatno podižu vrijednost. Što se tematskih cjelina tiče, zastupljena nije samo aktualna momčad našeg prvoligaša, nego smo obuhvatili klupsku povijest od 1947. do danas, najveće utakmice i istaknute igrače, stadion (aktualni i budući), Kohortu i Školu nogometa... U svakom slučaju, još nešto zanimljivo i praktično za sve one kojima je NK Osijek u srcu.

Treba istaknuti i to da će onaj tko prvi skupi sve sličice i popuni album osvojiti i prigodni rođendanski dres s brojem 75.