Tradicija darivanja malih Bijelo-plavih počela je 2018. godine, a do danas su darivane 24 bebe.

“Najljepši poklon gradu na Dravi je kada se rodi mali Bijelo-plavi”! Slogan je to koji se sad već tradicionalno povezuje s obilježavanjem rođendana kluba povodom kojeg NK Osijek daruje novorođene bebe koje su došle na svijet 27. veljače u osječkom KBC-u. NK Osijek ove je godine obilježio 75. godina svog djelovanja i kroz svoju povijest što na travnjaku, što na tribinama odgojio brojne generacije navijača pa na tom tragu i budućnost želi zasnivati na onima koji dolaze.

Pet novih Bijelo-plavih beba

Nešto više od mjesec dana nakon svog rođenja svoj prvi dolazak u Gradski vrt dočekali su Tihomir, Vedran, Josipa, Rita i Juraj za koje se nadamo da će im ovo biti tek prvi od niza dolazaka na stadion našeg kluba koji će, u godinama koje slijede, među njima dobiti vjerne navijače. Klub ih je na zajedničkom druženju već tradicionalno darivao prigodnim poklon paketima i bonovima u visini simboličnih 1947 kuna.

Tradicija od 2018.

Tradicija darivanja malih Bijelo-plavih počela je 2018. godine kada su na svijet došli Ana, Lara, Ivano, Dull i Maro, 2019. darivalo se Leu, Dantea, Ledu i Nou, godinu dana kasnije Miju, Mariju-Mašu, Doriju, Anu, Lovru, Ivana i Mihaela, a prošle godine Antu, Tatjanu i Noru. Nove generacije navijača Osijeka polako stasaju, a naš klub je sretan što ih sve zajedno, iz godine u godinu, može razveseliti prigodnim darovima. Svim “našim bebama“ želimo puno zdravlja, sretno i bezbrižno djetinjstvo, nadajući se da ćemo ih u godinama koje slijede gledati na tribinama.