Bijelo-plave i crno-zlatne majice s rođendanskim logom po cijeni od 80 kuna moguće je kupiti na druženju s navijačima u Vardarcu, a od četvrtka na blagajnama Zapad i u Sportoru.

Na druženju s navijačima u Vardarcu na nogometnom igralištu NK Vardarac, koje na tamošnjem nogometnom igralištu počinje u 16 sati, bit će moguće kupiti nove bijelo-plave i crno-zlatne rođendanske majice. S već prepoznatljivim logom kreiranim za obilježiti 75 godina NK Osijek i u bojama naših dresova, nedvojbeno će brzo postati neizostavni dio navijačke garderobe svih kojima su naše boje pri srcu. Majice su dostupne u veličinama od XS do XXL, a po cijeni od 80 kuna moguće ih je premijerno kupiti na druženju s navijačima u Vardarcu, a od četvrtka na prodajnom mjestu u sklopu blagajni Zapad (od 12 do 18 sati) te u prodavaonici Sportoro u Avenue Mallu.

Igrači dolaze u 17 sati

Druženje s navijačima u Vardarcu trajat će od 16 do 18 sati, uz navijačke pjesme, druženje s maskotom, nogometni poligon te razmjenu sličica i dijeljenje rođendanskog albuma sa sličicama. U 17 sati druženje s navijačima uveličat će i prvotimci Bijelo-plavih Laszlo Kleinheisler, Marin Leovac, Karlo Bartolec i Antonio Mance.