Nakon što su tijekom zaštićene prodaje brzo rasprodane sve dostupne ulaznice za tribine Istok i Zapad dolje od petka više nema dostupnih ulaznica.

Nešto manje od 5 sati nakon početka slobodne prodaje ulaznica za utakmicu NK Osijek - HNK Hajduk, na rasporedu u nedjelju 3. travnja na stadionu Gradski vrt u 19.30 sati, prodana su i posljednja dostupna mjesta za nedjeljni derbi. Nakon što su tijekom zaštićene prodaje brzo rasprodane sve dostupne ulaznice za tribine Istok i Zapad dolje, te dio ulaznica za tribinu Zapad gore, od petka više nema dostupnih ulaznica.

Podsjećamo, kapacitet je do kraja sezone ograničen na 50 posto svake tribine, a za ulaz na stadion neće biti potrebne EU digitalne COVID potvrde. Ulazi na stadion bit će otvoreni dva sata prije početka utakmice, a pozivamo sve navijače na što raniji dolazak na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazu.

Također, iz sigurnosnih razloga ulaz na tribine Istok, Zapad dolje i gore te Jug neće biti dozvoljen s obilježjima gostujuće momčadi.