Antonio Mance i Kristian Fućak predali su pučkoj kuhinji Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije 50 poklon paketa Meszaros grupacije.

Nogometaši NK Osijek Antonio Mance i Kristian Fućak u ime Kluba dostavili su pučkoj kuhinji Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije 50 paketa sa suhomesnatim proizvodima, sirom, brašnom, jajima, bezalkoholnim napicima, medom i čokoladom kao donaciju uoči nadolazećih uskršnjih blagdana. Riječ je o paketima Meszaros grupacije za djelatnike Nogometnog kluba Osijek uoči Božića i Uskrsa, a kojih su se ovom prilikom odrekli za one kojima su najpotrebniji.

Donaciju koju su u ime kluba predali Mance i Fućak preuzeo je ravnatelj Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije preč. dr. Drago Tukara, koji je zahvalio na donaciji i našim nogometašima poželio uspješan završetak sezone i najviše mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Svjesni svoje uloge u zajednici sigurni smo da će u budućnosti biti još puno prilika za provođenje inicijativa kojima je cilj pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija.