Na 36. Saboru Hrvatskog zbora sportskih novinara u Novinarskom domu u Zagrebu NK Osijek i Mariju Mihiću uručeno je priznanje za najbolju press službu u 2021.

Nogometni klub Osijek i klupski glasnogovornik Mario Mihić dobitnici su priznanja Hrvatskog zbora sportskih novinara za najbolju press službu u 2021. godini. Na 36. Saboru Hrvatskog zbora sportskih novinara u Novinarskom domu u Zagrebu tradicionalno su uručene nagrade i priznanja za ostvareno u prošloj godini, a ovoga puta u odabranom društvu našao se naš klub. Priznanja kolega uvijek su posebno vrijedna i draga, iznimka neće biti ni ovo koje će cijelom kolektivu zaduženom za komunikaciju s javnosti i medijima biti poticaj i obveza da u budućnosti rad cijelog odjela podigne na još višu razinu.

Osim Marija Mihića i NK Osijek, laureati ovogodišnjeg izbora Hrvatskog zbora sportskih novinara Zoran Kovačević (Nagrada za životno djelo), Damir Senčar (fotografija), Stjepan Balog (televizijski projekt), Branko Stipković (priča), Anton Filić (feljton), Nenad Kosović (lokalno novinarstvo), Anton Samovojska, Zvonimir Vukelić i Robert Šola (publicistika) i Dražen Hrastić (posebno priznanje HZSN).