U srijedu u 17 sati na Trgu Ante Starčevića dolazimo u jakom sastavu sa Škorićem, Lončarom, Caktašem, Lovrićem i Fućkom.

Zlatno pravilo našeg trenera Nenada Bjelice je da ne otkriva sastav uoči početka utakmice. Ipak, za druženje s navijačima na Trgu Ante Starčevića, koje će u srijedu trajati od 12 do 18 sati, a na koje će nogometaši NK Osijek stići u 17 sati, odlučio je otvoriti karte i pokazati da se odlučio poslati svoje jake adute. Mile Škorić, Danijel Lončar, Mijo Caktaš, Kristijan Lovrić i Kristian Fućak dolaze među navijače podijeliti svoja razmišljanja, pozvati ih na svima nam važnu utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca (subota, 17.05 sati) s porukom – Svaka utakmica je derbi!

Ulaznice, autogrami, majice…

Bit će to idealno zagrijavanje za utakmicu u subotu i prava predigra u kojoj će našim igračima biti još jedan značajan impuls u završnici sezone u kojoj se borimo za najviše ciljeve. Autogrami, fotografije, razmjena sličica, navijačke pjesme… I svi oni kojima su bijelo-plave boje pri srcu. Uz to, prodavat će se ulaznice za sraz s Hrvatskim dragovoljcem, rođendanske majice i ostali klupski artikli, a najvažnije od svega skupljat će se pozitivna energija za sve što nam slijedi.

Posebni trenuci

Generacije ove i dalje žive za svoje snove, zajedništvo s navijačima taktika je kojim ih želimo dosanjati, a povoljna epidemiološka situacija koja nam omogućava dolazak na tribine bez ikakvih ograničenja sjajan su poziv svima. Od najmlađih do najstarijih navijača, od ljudi koji su svoje idole imali u Grnji, Lukačeviću, Majeru ili klicali Bjelici do onih koji posebnim očima gledaju današnje aktere iz naše momčadi. U borbi za naslov prvaka, u trenucima kada se ispisuju neke od najljepših stranica klupske povijesti simbioza s navijačima ono je što uspjehe može učiniti posebnim, a mi svaki trenutak želimo podijeliti s vama. U srijedu na druženju na Trgu Ante Starčevića, a svaku iduću subotu na tribinama Gradskog vrta ili nekog od hrvatskih stadiona.