Škorić, Lončar, Caktaš, Lovrić i Fućak iz zagrljaja navijača izlazili su nakon autograma ili fotografije, ali puni pozitivnih emocija uoči još jedne značajne utakmice.

Nenad Bjelica na druženje s navijačima na Trgu Ante Starčevića poslao je jak sastav, Mile Škorić, Danijel Lončar, Mijo Caktaš, Kristijan Lovrić i Kristian Fućak došli su naoružani dobrom voljom, a otišli prepuni pozitivne energije kojom su ih napunili navijači. Posebno oni najmlađi! Jer otkad su se spustili na glavni gradski trg nisu imali predaha. Baš kao i za vrijeme utakmice, kada naš trener od njih traži maksimalni angažman bez trenutka opuštanja, sada su se morali “braniti“ od visokog pritiska navijača iz čijeg su zagrljaja izlazili uz široki osmijeh i puno pozitivnih emocija.

Oni koji nas čine sretnima

Ipak, priča je bila nešto drugačija u odnosu na 90 minuta neke prvenstvene utakmice. Iz navijačkog “pritiska“ se nije izlazilo točnim pasom, pravovremenim otvaranjem ili dugom loptom već isključivo autogramom, fotografijom ili stiskom ruke uz neku toplu riječ koja je kod obje strane oduševljenje činilo velikim. I ulog je bio drugačiji od onog kojeg nosi utakmica, nije se igralo za bodove već za dodatnu sinergiju sa svima onima koji nas čine sretnima kada ih vidimo na tribinama gdje baš nikada ne štede ni dlanove ni glasnice. I to nas ispunjava srećom i ponosom.

Svaka utakmica derbi

Igrači su pritom dijelili sličice, navijačke narukvice, a zbog silne gužve nisu se uspjeli okušati u prodaji ulaznica. Ali i bez njih red se nije smanjivao što je najbolja najava subotnjeg sraza s Hrvatskim dragovoljcem. Priču već znate, ulazimo u samu završnicu sezone, bodovi su važni, a nama je svaka utakmica derbi, ne samo kada igramo protiv izravnih konkurenata na prvenstvenoj ljestvici.

Impuls s tribine

Impuls navijačke energije kojeg smo dobili na Trgu Ante Starčevića u subotu ćemo prenijeti na zeleni travnjak, a sve koji su bili s nama na druženju, kao i one kojima su bijelo-plave boje pri srcu, pozivamo na novo druženje u Gradskom vrtu. Zajedništvo je najbolja taktika da ova generacija dosanja svoje snove. Uz huk s tribine i vjernu navijačku Kohortu koja nas uvijek nosi kada je najpotrebnije.