Druženje na trgu kod donjogradske tržnice počinje u četvrtak u 17 sati, dok sat vremena kasnije dolaze i nogometaši Osijeka.

I uoči nadolazeće domaće utakmice NK Osijek - NK Istra 1961 (nedjelja, 1. svibnja u 17 sati) naši će se nogometaši družiti s navijačima. Nakon sjajnog poslijepodneva na Trgu Ante Starčevića ovoga puta druženje je zakazano u četvrtak u Donjem gradu, na trgu kod donjogradske tržnice. Cijeli događaj, na kojem će se igrati nogomet, pjevati navijačke pjesme, bojati lica, razmjenjivati sličice za sve one koji još popunjavaju album Osijek Ale, ali i prodavati ulaznice za utakmicu protiv Istre 1961 i klupski artikli, počinje u 17 sati, dok je dolazak naših nogometaša zakazan za 18 sati.

Pitanja za prvotimce

Novost u odnosu na dosadašnja druženja bit će ta da će naši najmlađi navijači imati priliku postaviti pitanja našim prvotimcima i saznati sve što ih zanima… Naravno, neizostavan dio ovakvih druženja su i fotografiranja s navijačima te dijeljenje autograma za što naši igrači uvijek nađu vremena jer dobro znaju koliko im znači energija koju dobivaju s tribina. Priča o dvanaestom igraču nije tek floskula, utakmica protiv Hrvatskog dragovoljca na najbolji je način pokazala koliko znači taj impuls, a nitko ne sumnja da će ga Bijelo-plavi imati i u nedjelju protiv Puljana.