Ante Erceg, Darko Nejašmić, Amer Hiroš, Vinko Petković i Merveil Ndockyt odgovarali su na pitanja znatiželjnih navijača, potpisivali autograme i pozvali ih na utakmicu protiv Istre 1961.

“Osijek će jednom biti prvak Hrvatske, ja vam to obećavam“, bio je odgovor Ante Ercega na jedno od brojnih pitanja koje su najmlađi navijači pripremili za prvotimce Bijelo-plavih na druženju u Donjem gradu. I izazvao oduševljenje prisutnih! U tom tonu proteklo je cijelo druženje, tek što su se pojavili na donjogradskoj tržnici Darko Nejašmić, Amer Hiroš, Vinko Petković, Merveil Ndockyt i Ante Erceg bili su magnet za razdragane navijače čija je znatiželja zaintrigirala ali na trenutke i nasmijala naše nogometaše.

Ndockytu čokolade

Vinko Petković je tako morao odgovoriti na pitanje koji je najbolji Petković u HNL-u, a naš Vinko snalažljivo odgovorio da je on jedini Petković u Gradu na Dravi, samim time i najbolji nogometaš. Hiroša su navijači tražili još nekoliko golova do kraja sezone, Nejašmić otkrio da mu je idol bio Ronaldinho iako ne igra kao on, a Ndockyta darivali – čokoladama. Zašto? Nije znao ni simpatični Merveil kojem sportska prehrana ne dozvoljava uživanje u previše slatkog, ali svakako je cijenio gestu navijača koji su i ovim potezom pokazali svoju domišljatost. Sjajnom gestom istaknuo se i Hiroš koji je dva navijača darivao dresom.

Poziv navijačima

Uz to, svi koji su postavili pitanje nagrađeni su ulaznicom za nedjeljnu utakmicu protiv Istre 1961 kada će trebati glasnu podršku u lovu na nove prvenstvene bodove. Naglasio je to i Erceg na kraju druženja kada je uz poruku “svaka utakmica nam je derbi“ pozvao sve kojima su Bijelo-plave boje pri srcu da i u nedjelju na Gradskom vrtu stvore ambijent koji će njega i suigrače nositi do pobjede. Iz Donjeg grada nosimo značajan impuls pozitive kojeg ćemo u nedjelju pretvoriti u nove bodove.