Zahvaljujem se na prilici koja mi je pružena i nadam se da ću u budućnosti igrati još i bolje kako bismo svi bili zadovoljni, rekao je Nejašmić.

Struka Bijelo-plavih nije imala puno dilema oko otkupa Darka Nejašmića. Još na zimskim pripremama u Poreču, dok se oporavljao od ozljede, vidjelo se koliko nedostaje momčadi odnosno koliko njemu nedostaju momčad, trening i lopta. Zato je šutio, stiskao zube, naporno prolazio kroz proces rehabilitacije i dočekao povratak na travnjak. I odmah po povratku pokazao koliko znači momčadi što je potvrdio i strateg Nenad Bjelica.

Svima je još zimus bilo jasno da moramo ići u aktiviranje opcije otkupa Darkova ugovora. On je svojim igrama i ponašanjem na travnjaku i izvan njega pokazao svima da u budućnosti može biti važan igrač za Osijek. Mislim da je ovo odličan potez za klub i za Darka, radujem se što smo uspjeli realizirati ovaj transfer kao i sezonama koje su ispred nas, rekao je Bjelica.

Hvala na prilici

Nejašmić je dolaskom u Gradski vrt odmah pokazao kvalitetu i naznačio da će biti igrač za velike pozornice. Odlično se snašao u klubu i gradu pa je samim time i njegovo zadovoljstvo veliko.

Drago mi je što me klub otkupio, zahvaljujem se na prilici koja mi je pružena i nadam se da ću u budućnosti igrati još i bolje kako bismo svi bili zadovoljni, rekao je Nejašmić koji je uoči jutarnjeg treninga primao čestitke zadovoljnih suigrača.