Radno vrijeme blagajni bit će od četvrtka do nedjelje od 12 do 18 sati, a moguće je kupiti ulaznice za tribine Istok (30 kuna), Zapad (40 kuna), Ložu (50 kuna), VIP (250 kuna), dok ulaznica za djecu do 15 godina u pratnji roditelja na tribinama Istok i Zapad iznosi 10 kuna.

U červrtak 12. svibnja 2022. na blagajnama Zapad stadiona Gradski vrt počet će prodaja ulaznica za utakmicu protiv NK Lokomotiva (prodaja ulaznica vršit će se isključivo na blagajnama Zapad, blagajne Istok više neće raditi). Radno vrijeme blagajni bit će od četvrtka do nedjelje od 12 do 18 sati, a moguće je kupiti ulaznice za tribine Istok (30 kuna), Zapad (40 kuna), Ložu (50 kuna), VIP (250 kuna), dok ulaznica za djecu do 15 godina u pratnji roditelja na tribinama Istok i Zapad iznosi 10 kuna. Ulaznice je moguće kupiti i online na www.ulaznice.hr.

 

Bez COVID potvrda s punim kapacitetom

 

Sukladno odluci o prestanku važenja “Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja” na preostaloj domaćoj utakmici NK Osijek protiv NK Lokomotiva bit će dozvoljen puni kapacitet stadiona Gradski vrt bez potrebe predočenja EU digitalnih COVID potvrda.

Cijene polugodišnjih i pojedinačnih ulaznica za utakmice HT Prve lige u sezoni 2021/22: