Čim su to epidemiološke mjere dozvolile, vrata našeg stadiona ponovo smo otvorili znatiželjnim očima naših malih navijača koji su pokazali zavidnu razinu znanja o našem klubu i igračima.

Učenici 5. B razreda Osnovne škole Cvjetno u Briješću svoju srijedu iskoristili su za dolazak u Gradski vrt i posjet NK Osijek. Čim su to epidemiološke mjere dozvolile, vrata našeg stadiona ponovo smo otvorili znatiželjnim očima naših malih navijača koji su pokazali zavidnu razinu znanja o našem klubu i igračima.

Otkrili smo tako da su im najdraži igrači Jugović, Lončar i Kleinheisler, riječi podrške imali su za našeg Ukrajinca Yevgena Cheberka kojeg su zatekli u svlačionici, a dobili su priliku i proći cijeli put od svlačionica, kroz tunel do travnjaka. Neke je posebno zanimala VAR soba, druge koje je čije mjesto u svlačionici…

Draži pogled s Istoka

Neki su osjetili i kako je to sjediti na klupi za pričuvne igrače, drugi pak konstatirali da im je ipak draži pogled s Istoka. Osnovci iz Briješća obišli su i press centar, vidjeli studio u kojem nastaju sjajni video uradci našeg Media teama, obišli Ticket point, a svoj posjet Gradskom vrtu završili pokaznim treningom s trenerima klupske Škole nogometa. Tko zna, možda se i među njima krije neki novi Žaper, Lončar ili Škorić čije su autogram karte dobili za uspomenu.

Novi susret zakazan je već za nedjelju kada su najavili dolazak na utakmicu protiv Lokomotive, a onda tko zna… Možda im do kraja sezone i uzvratimo na “gostovanju“ pa naši prvotimci posjete Cvjetno naselje.