Događaj ispred MO Cvjetno trajat će od 17 do 19 sati, a dolazak naših igrača zakazan je za 18 sati.

U subotu u Velikoj Gorici naši će nogometaši spustiti zastor na još jednu HNL sezonu, a prije toga Bijelo-plavi će u srijedu u 18 sati posjetiti Cvjetno naselje i nakratko zaključiti sezonu druženja s navijačima. Ispred Mjesnog odbora Cvjetno (adresa Vijenac lipa 36) od 17 do 19 sati bit će postavljen Bijelo-plavi korner kod kojeg će naši najmlađi navijači moći pokazati svoje nogometne vještine, razmijeniti sličice, obojiti lica ili potražiti klupske artikle.

Igrači dolaze u 18 sati

Točno u 18 sati doći će naši igrači koji će uveličati neizostavan dio ovakvih druženja kao što su odgovaranje na pitanja, fotografiranja s navijačima te dijeljenje autograma za što naši igrači uvijek nađu vremena jer dobro znaju koliko im znači energija koju dobivaju s tribina.

I iduće sezone ovakva druženja

Ovakva druženja nastavit ćemo već s početkom iduće sezone koju nestrpljivo čekamo i kojoj se radujemo, baš kao i sretnim licima naših najmlađih navijača koji nas redovito pune pozitivnom energijom i daju snagu za ostvarivati dobre rezultate. Vidimo se u Cvjetnom!