Prilikom zajedničkog fotografiranja nije izostala ni pjesma, Grad na Dravi pjevalo se uglas kao najbolja potvrda sinergije koja traje s navijačima i koju osjetimo gdjegod dođu naši nogometaši.

Vedran Jugović kao domaćin, Danijel Lončar kao susjed, te Ramon Mierez i Diego Barri, jedan bivši, a drugi sadašnji stanovnik Cvjetnog naselja, proveli su srijedu poslijepodne u druženju s navijačima koji su ih oduševljeno dočekali i uz pjesmu Grad na Dravi ispratili s još jednog lijepog zajedničkog druženja.

Izazvali oduševljenje

Red nogometnih vještina u žongliranju ili gađanju gola, red bojanja lica, razmjena sličica pa i fotografiranje s Legosom okupirali su male Bijelo-plave sve dok naši prvotimci nisu stigli na mjesto susreta. I odmah izazvali oduševljenje. Danijel Lončar je tako dobio svoje plakate, Ramon Mierez dobio podršku i dobre želje za golgetersku formu, a Diego Barri čestitke za debi i nadu da ima što više dobrih utakmica u Bijelo-plavom dresu.

Pjesma i fotografije

Prilikom zajedničkog fotografiranja nije izostala ni pjesma, Grad na Dravi pjevalo se uglas kao najbolja potvrda sinergije koja traje s navijačima i koju osjetimo gdjegod dođu naši nogometaši. I njima ovakva druženja puno znače, baš svi im se rado odazivaju i redovito sretni što su okruženi nasmijanim dječjim licima. U Cvjetnom naselju drugo nismo ni očekivali, a uskoro ćemo se vratiti u obližnju Livanu na sjajno organizirani Memorijal Milenko Jerković kojem je 18. i 19. lipnja već tradicionalno domaćin NK Tomislav iz Livane.

Kad je iduće druženje?

Druženje u Cvjetnom naselju nije propustio ni naš dragi Mata, neumorni navijač koji je na svakoj utakmici prve i druge momčadi, a koji je na rastanku zanimalo samo jedno: “Kad je iduće druženje?”. Bit će uskoro, s jednim posebnim iznenađenjem za sve kojima su bijelo-plave boje pri srcu. Nova sezona je pred vratima, a osmjesi naših prvotimaca nakon ovakvih susreta najbolji su pokazatelj da će u mjesecima koji slijede biti još više prilika za druženja poput ovih.