Učenici 3.b razreda Osnovne škole Frana Krste Frankopana svoj su školski dan započeli s posjetom Gradskom vrtu.

Iako su naši prvotimci na zasluženom odmoru prije početka nove sezone, prostorije stadiona i svlačionice ne miruju. Veseli dječji smijeh te pregršt pitanja opet se moglo čuti u Wilsonovoj 2.

VAR soba najveća enigma
Učenici 3.b razreda Osnovne škole Frana Krste Frankopana svoj su školski dan započeli s posjetom Gradskom vrtu. Dakako, nisu došli nepripremljeni jer su mnogi pokazali dresove kojima raspolažu kao i zavidno znanje o njima najdražem klubu.
U još jednoj posjeti glavno pitanje je bilo gdje se nalazi VAR soba te zašto je boja travnjaka u dva tona zelene boje? Posebno oduševljenje izazvala je i Press centar kao i novinarska loža jer kao što su uzvici rekli: “S ovog mjesta se baš sve lijepo vidi“.
Pokazali nogometne vještine
Da ne bi sve ostalo na priči i razgledavanju, iako je sunce bilo visoko na nebu i temperature u skladu s ostatkom tjedna, nikome vrućina nije smetala pa su se naši dragi osnovci pokazali i u nogometnim vještinama pred trenerima Škole nogometa.
Za kraj posjeta učenici 3.b pozdravili su nas sa svojim sportskim pozdravom u željnom iščekivanju početka nove sezone i novih uspjeha naših Bijelo-plavih.