Svi novi članovi NK Osijek za sezonu 2022/23. dobit će ekskluzivni poklon paket koji se sastoji od etuija za kartice, kemijske i privjeska za ključeve, dok će djeca dobiti novčanik.

Točno u 10 sati na Ticket pointu kod blagajne Zapad stadiona Gradski vrt počelo je učlanjivanje u NK Osijek i zaštićena prodaja polugodišnjih ulaznica za jesenski dio sezone 2022/23. Svi članovi NK Osijek dobit će mogućnost kupovine ulaznice/polugodišnje ulaznice po povlaštenoj cijeni, popuste na klupske artikle na blagajnama NK Osijek i na eventima u organizaciji kluba i ekskluzivni poklon paket dobrodošlice koji se sastoji od etuija za kartice, kemijske i privjeska za ključeve, dok će djeca dobiti novčanik.

S polugodišnjom na devet utakmica

Uz učlanjivanje u NK Osijek za sezonu 2022/23., počela je i zaštićena prodaja za vlasnike godišnjih/polugodišnjih ulaznica iz sezone 2021/22. Polugodišnja ulaznica se odnosi na osam prvenstvenih utakmica iz jesenskog dijela sezone 2022/23., utakmicu drugog pretkola UEFA Europa konferencijske lige NK Osijek - Kyzlyzhar, utakmice Hrvatskog nogometnog kupa kojima je u jesenskom dijelu domaćin NK Osijek (osim finala) i sve utakmice Osijeka II u Drugoj nogometnoj ligi u jesenskom dijelu prvenstva. Uz to, vlasnici polugodišnjih ulaznica za utakmice NK Osijek imat će prednost pri kupovini ulaznica za eventualne utakmice nakon 2. pretkola UEFA Europa konferencijske lige.

Ticket point od 10 do 18 sati

Članstva te polugodišnje ulaznice moguće je kupiti na Ticket pointu koji će raditi od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati, članske iskaznice i polugodišnje ulaznice bit će moguće kupiti i na eventima u organizaciji NK Osijek, a od 11. srpnja i online na www.ulaznice.hr.