Polugodišnje ulaznice, kao i članstva, moguće je kupiti i dalje pa ne sumnjamo da će ova brojka i dalje rasti u tjednima koji slijede

Čekanje je završeno, naši Bijelo-plavi u subotu od 19 sati otvorit će posljednju sezonu u Gradskom vrtu u kojoj će još jednom loviti najviše ciljeve. Vođeni krilaticom “zamisli nemoguće da bi ostvario najvišu razinu mogućeg“ upustit će se u utrku na tri fronta u kojoj će trebati i veliku navijačku podršku. Ako je suditi po najavama, silnoj količini pozitivne energije koju su oni najvjerniji dali momčadi na predstavljanju u Tvrđi, naši će igrači i ove sezone igrati na krilima navijačke podrške.

Premašen prošlosezonski broj

U najavi sezone to nije stalo samo na riječima, već su navijači to pokazali i djelima, konkretnije, kupovinom polugodišnjih ulaznica kojih je u predvečerje utakmice s Goricom prodano 3452. Usporedbe radi, već uoči prvog prvenstvenog kola premašena je ukupna brojka godišnjih i polugodišnjih ulaznica iz prošle sezone.

Članstva i polugodišnje ulaznice i dalje u prodaji

Dakako, polugodišnje ulaznice, kao i članstva, moguće je kupiti i dalje (na dan utakmice s Goricom za polugodišnje ulaznice i članstva blagajne će raditi do 16 sati, za pojedinačne ulaznice do 20 sati) pa ne sumnjamo da će ova brojka i dalje rasti u tjednima koji slijede, a posebno u kontekstu nadolazećih ispita koji očekuju nogometaše Osijeka. Podsjetimo, u polugodišnju ulaznicu uključen je i prvi europski ispit protiv Kižližara (Gradski vrt, 28. srpnja), a posjedovanjem iste ostvaruje se prednost pri kupovini ulaznica i za nadolazeće europske ispite koji će nas, svi u to vjerujemo, okupirati cijelu jesen.