Akcija dobrovoljnog davanja krvi održat će se u ponedjeljak, 8. kolovoza 2022. godine u vremenu od 17.00 do 20.00 sati u prostorijama Gradske četvrti Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1, Osijek.

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek i Klinički zavod za transfuzijsku medicinu Kliničkog bolničkog centra Osijek u suradnji s Nogometnim klubom Osijek, Udrugom građana Kohorta Osijek i Klubom navijača Bijelo-plavi organiziraju akciju dobrovoljnog davanja krvi koja će se održati u ponedjeljak, 8. kolovoza 2022. godine u vremenu od 17.00 do 20.00 sati u prostorijama Gradske četvrti Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1, Osijek.

Ne zaboravimo, krv je lijek koji se ne može proizvesti, može ga samo zdrav čovjek darovati bolesnome, stoga molimo sve sugrađane koji su u mogućnost da se uključe u ovu akciju dobrovoljnog davanja krvi kako bi na vrijeme spriječili ljetne nestašice krvi.

Napominjemo kako će svaki darivatelj krvi na navedenoj akciji davanja krvi dobiti na poklon ulaznicu za utakmicu NK Osijek - NK Varaždin i drugi prigodan znak pažnje.