Hrvatska reprezentacija u prvoj utakmici play-offa kvalifikacija za Europsko prvenstvo pobijedila je Dansku rezultatom 2:1.

Napadač Bijelo-plavih Dion Drena Beljo postigao je pogodak u pobjedi (2:1) koju je reprezentacija Hrvatske do 21 godine ostvarila u play-offu kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Danske. Beljo je postigao pogodak u 37. minuti nakon akcije koju je sam započeo na sredini travnjaka, pa završio lijepim udarcem glavom na loptu koju je s lijeve strane ubacio Michele Šego. Za Diona je ovo bio prvi pogodak za reprezentaciju do 21 godine, ali koji se može pokazati itekako važnim u ambicijama momčadi Igora Bišćana da izbori plasman na europsku smotru kojoj će iduće godine domaćini biti Rumunjska i Gruzija.

Uzvrat u utorak

Beljo je pogodio za 2:0 nakon što je prethodno još jednu lijepu akciju mini-Vatrenih pogotkom okončao Gabriel Vidović. Pogodak za Dansku, za konačnih 2:1, postigao je Casper Tengstedt u 59. minuti. Uzvratna utakmica u Vejleu, gdje će Beljo i društvo braniti pogodak prednosti, bit će u utorak 27. rujna u 18 sati.