Radno vrijeme Ticket pointa kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt bit će od srijede do subote od 10 do 18 sati, a Jesenski paket moguće je kupiti zaključno s petkom 14. listopada.

Uoči utakmice protiv Istre 1961, od srijede do petka od 10 do 18 sati, na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt u prodaji će biti Jesenski paket ulaznica koji uključuje ulaznice za dvije preostale domaće utakmice jesenskog dijela sezone protiv Istre 1961 i Dinama, a kojeg će po povlaštenoj cijeni moći kupiti svi novi članovi NK Osijek.

Cijena Jesenskog paketa koji uključuje članstvo u NK Osijek, ekskluzivni poklon dobrodošlice i ulaznice za domaće utakmice protiv NK Istra 1961 i GNK Dinamo iznosi 130 kuna kada se uključene ulaznice odnose na tribinu Istok, 140 kuna ako je riječ o Zapadu odnosno 60 kuna za djecu do 15 godina.

Svi postojeći članovi NK Osijek, koji na početku sezone nisu iskoristili mogućnosti kupovine polugodišnje ulaznice, uz predočenje članske iskaznice, paket od dvije ulaznice za Istru 1961 i Dinamo mogu kupiti po cijeni od 30 kuna za tribinu Istok, 40 kuna za tribinu Zapad i 10 kuna za djecu do 15 godina. 

Jesenske pakete moguće je kupiti zaključno s petkom 14. listopada u 18 sati.