U četvrtak poslijepodne s najmlađim navijačima na Jugu II su se družili Mile Škorić, Karlo Bartolec, Ivan Fiolić i Amer Hiroš.

Igrač s najviše nastupa u klupskoj povijesti koji je jednom priliko strpao u džep peterostrukog osvajača Zlatne lopte, reprezentativac, igrač koji je osvajao trofeje i autor sjajnih golova. To je sastav u kojem smo u četvrtak poslijepodne pohodili Jug 2 odakle su se Mile Škorić, Karlo Bartolec, Ivan Fiolić i Amer Hiroš u svlačionice Gradskog vrta vratili prepuni dojmova nakon jednosatnog druženja s navijačima.

Pjesma, fotografiranje…

Navijačke pjesme, lica ukrašena klupskim bojama, dresovi, majice, šalovi, kape… I onaj nezamjenjivi zvuk lopte koju se udara po betonu. To su bile glavne značajke dekora s Trga poginulih branitelja i civila, a kojeg su svojom prisutnošću uveličali i naši prvotimci. I izazvali golem interes najmlađih navijača koji su imali pregršt pitanja za Škorića i društvo. Od potvrde da će dati sve od sebe da pobjede protiv Istre 1961, što ih je privuklo da dođu u Osijek, pa do pitanja jesu li ćevapi bolji u Osijeku ili Sarajevu s kojim je suočen Amer Hiroš. Odgovor je lako predvidjeti, ali svi su se lijepo nasmijali i dobro zabavili, uostalom kao i tijekom cijelog druženja.

Poruku pretočiti u pjesmu

Sve smo ovjekovječili fotografijom navijača i prvotimaca, kapetan Škorić je sve navijače pozvao na tribine Gradskog vrta, a zaključili zajedničkom porukom koju u subotu malo prije 19 sati želimo pretočiti u pjesmu - Osijek ale’!