Dolazak igrača zakazan je za 16 sati, a osim druženja svi zainteresirani navijači mogu kupiti ulaznice za utakmicu s Dinamom i navijačke artikle.

Miris derbija u zraku, lijep rezultatski niz kojeg ne može pokvariti jedno loše poslijepodne u Varaždinu i velika očekivanja u završnici jesenskog dijela sezone, kulisa su u kojoj se pripremamo za utakmice koje slijede, a kao najbolju pripremu za sraz s Dinamom, uz onu na treningu, odlučili smo se za prokušanu opciju i novo druženje s navijačima. Nakon odlaska na Jug 2 i podršku koju su naši igrači pretočili u sjajnu partiju i značajnu pobjedu protiv Istre 1961, novo druženje s navijačima zakazano je za četvrtak 27. listopada kraj centralnog igrališta na Sjenjaku (Šetalište Joze Petovića).

Druženje koje se ne propušta

Druženje je zakazano od 15 do 17 sati, od 16 sati uveličat će ga i nekoliko naših prvotimaca koji će biti na raspolaganju navijačima za zajedničko fotografiranje, potpisivanje autograma, ali i poneki nogometni savjet koji je, s obje strane, uvijek dobrodošao. Druženje neće propustiti ni naš Legos, a svi zainteresirani navijači na Bijelo-plavom korneru moći će kupiti navijačke artikle i ulaznice za utakmicu protiv Dinama.