Radno vrijeme Ticket pointa bit će od srijede do petka od 10 do 18 sati.

U srijedu 26. listopada na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt počet će slobodna prodaja ulaznica za utakmicu 15. kola SuperSport HNL-a između NK Osijek i GNK Dinamo na rasporedu u subotu 29. listopada u 17.30 sati.

Nakon što su u periodu zaštićene prodaje prednost pri kupovini ulaznica imali isključivo članovi NK Osijek, od srijede 26. do petka 28. listopada trajat će slobodna prodaja ulaznica za tribine Istok, Zapad i Lože. Radno vrijeme Ticket pointa bit će od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati. U subotu 29. listopada, na dan odigravanja utakmice, Ticket point neće raditi.

Cijene ulaznica za članove NK Osijek iznose 30 kuna za tribinu Istok, 40 kuna za tribinu Zapad, 50 i 80 kuna Loža i 250 kuna VIP te 10 kuna za djecu do 15 godina uz pratnju roditelja na tribinama Istok i Zapad. Cijene ulaznica za nečlanove NK Osijek iznose 60 kuna za tribinu Istok, 80 kuna za tribinu Zapad, 100 i 160 kuna Loža i 500 kuna VIP te 20 kuna za djecu do 15 godina uz pratnju roditelja na tribinama Istok i Zapad. 

Prodaja ulaznica za gostujuće navijače (tribina Sjever) bit će organizirana u četvrtak 27. i petak 28. listopada od 10 do 18 sati na blagajni Sjever (kod tribine Sjever) stadiona Gradski vrt. Cijena ulaznica za tribinu Sjever iznosi 40 kuna, a zbog personalizacije za svaku ulaznicu potrebno je predočiti važeći dokument (ili presliku/fotografiju dokumenta na kojima se nalaze ime i prezime, datum rođena i OIB) osobe koja će koristiti ulaznicu (nakon kupovine neće biti moguće promijeniti podatke ispisane na ulaznici). Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica uz predočenje važećih dokumenata za sve osobe koje će koristiti ulaznice.

Sukladno članku 10. Protokola o sigurnosti na utakmicama visokog rizika na dan utakmice neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače. Zbog sigurnosnih razloga za utakmicu NK Osijek - GNK Dinamo neće biti online prodaje ulaznica. 

Na Ticket pointu bit će moguće kupitit i Bijelo-plave artikle te učlaniti se u NK Osijek.