Posjetom Osnovnoj školi Retfala počeo je projekt “Moja škola je bijelo-plava“ cilj kojega je obići osnovne škole u gradu i okolici. 

Nogometni klub Osijek u četvrtak 3. studenog posjetio je Osnovnu školu Retfala i tako označio početak projekta “Moja škola je bijelo-plava”. Cilj projekta, koji se organizira uz podršku Grada Osijek, je obići osnovne škole Osijeka i okolice, upoznati najmlađe navijače s klupskom poviješću, govoriti im o životu profesionalnog nogometaša i provesti ugodno vrijeme u zajedničkom druženju s prvotimcima Bijelo-plavih.

Druženje je počelo prezentacijom o značaju NK Osijek i navijača koju je pripremila Udruga navijača Bijelo-plavi, nastavila se insertima iz klupske povijesti i nekih od najvećih utakmica Kluba, a nastavilo se kvizom prepoznavanja igrača u kojem su osnovci iz Retfale pokazali zavidno znanje.

U drugom dijelu druženja u sportsku dvoranu OŠ Retfala utrčali su Mile Škorić, Danijel Lončar i Josip Špoljarić spremni odgovarati na pitanja znatiželjne djece koja su bila iznimno maštovita. I bilo je tu svega, od onih uobičajenih, nogometnih, pa do bačene rukavice izazova za odigravanje utakmice koju su sedmaši uputili Škoriću i društvu.

Kapetan Bijelo-plavih Mile Škorić, u ime NK Osijek, ravnatelju Igoru Kopiću uručio je dres potpisan od svih igrača kao zahvalu za gostoprimstvo i uspomenu na ovo druženje koje je završeno fotografiranjem i podjelom autograma, ali i pozivom na novi susret, ovoga puta na tribinama.