Uz najljepše sportske želje vezane i puno sretnih trenutaka uz najdraži nam klub, svim navijačicama, navijačima i simpatizerima Osijeka želimo zdravu, veselu i uspješnu 2023. godinu!

Nogometaši Osijeka u ponedjeljak 2. siječnja 2023. godine zaputit će se u Umag gdje će se zadržati na 12-dnevnim pripremama za nastavak sezone. Bit će to prve obaveze Bijelo-plavih u 2023. godini u koju će početi na isti način na koji su završili 2022. budući da je program trenera Renea Pomsa uključivao i trening 31. prosinca. Nije baš uobičajeno, ali u potpunosti u skladu s programom priprema koji je ove sezone izmijenjen zbog Svjetskog prvenstva kojem je domaćin bio Katar, a s kojeg je naš Ivica Ivušić donio brončanu medalju u Gradski vrt.

Fokus je na treninzima i pripremama zbog svega onoga što kapetana Škorića, Žapera, Jugovića i društvo očekuje u proljetnom dijelu sezone kojeg će otvoriti 21. siječnja domaćim ogledom s Rijekom u Gradskom vrtu u 18. kolu SuperSport HNL-a i nastaviti utrku za vrh prvenstvene ljestvice. Početak 2023. godine u kontekstu natjecateljskih utakmica donosi Bijelo-plavima i četvrtfinale SuperSport Hrvatskog kupa u kojem ćemo 1. ožujka u Gradskom vrtu biti domaćini Hajduku, a upravo ta utakmica označena je kao jedna od važnijih u nastojanju da godinu koja počinje obilježimo osvojenim trofejom.

Ipak, dogodio se on ili ne na zelenom travnjaku, sada je više nego izvjesno da će se dogoditi po pitanju infrastrukture budući da odbrojavamo posljednje mjesece do otvaranja novog stadiona i trening kampa. Bit će to trenutak kojim će Nogometni klub Osijek započeti jednu novu eru po pitanju infrastrukture koja će biti najbolja u ovom dijelu Europe i pružiti svim klupskim uzrastima najbolje moguće preduvjete za igrački razvoj. Novi stadion bit će prilika i za sve navijače za potpuno novi doživljaj nogometa, s tribinama koje će biti blizu travnjaku i s kojih će doživljaj same utakmice biti potpuno drugačiji od onoga do sada.

Uz najljepše sportske želje vezane i puno sretnih trenutaka uz najdraži nam klub, svim navijačicama, navijačima i simpatizerima Osijeka želimo zdravu, veselu i uspješnu 2023. godinu!