Ovoga četvrtka posjetili smo OŠ Vijenac gdje nas je još jednom dočekala navijačka atmosfera i prepoznatljive pjesme s tribine.

Nogometni klub Osijek, uz podršku Grada Osijeka i u suradnji s Udrugom navijača Bijelo-plavi, nastavio je odlično prihvaćen projekt Moja škola je bijelo-plava te su se naši igrači u još jednoj osnovnoj školi družili s učenicima i razgovarali o nogometu i NK Osijeku. Ovoga četvrtka posjetili smo OŠ Vijenac na Vijencu Ivana Meštrovića gdje nas je još jednom dočekala navijačka atmosfera i prepoznatljive pjesme s tribine.

Uramljeni dres na poklon

Uvodno su članovi udruge Bijelo-plavi, već prema uhodanoj praksi, imali prezentaciju o NK Osijek te povezanosti Kluba i navijača, posebice najmlađih. Dakako da je poanta u daljnjem širenju i jačanju osječkog navijačkog pokreta i lokal-patriotizma, a posebno nam je drago što su djeca jako dobro reagirala na sve što smo im pripremili. Ponajprije se to odnosi na dolazak naših prvotimaca: Marka Malenice, Danijela Lončara i Ivana Cvijanovića. Oni su odgovarali na zanimljiva učenička pitanja, fotografirali se i dijelili autograme, a Lončar je ravnateljici Vesni Vrbošić uručio i uramljeni dres NK Osijek.