Ulaz s obilježjima gostujuće momčadi neće biti dozvoljen na tribinama Istok, Zapad i Jug.

Uoči domaće utakmice protiv HNK Hajduk u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog kupa, na rasporedu u srijedu 1. ožujka od 18 sati na stadionu Gradski vrt, podsjećamo sve naše navijače na pravila ponašanja na stadionu, a sve kako bi se izbjegle rigorozne kazne za naš Klub i naše navijače u vidu zatvaranja tribine ili stadiona.

Fer i korektno navijanje

Pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te podsjećamo na zakonske odredbe, za vrijeme i nakon utakmice, a koje se odnose na prekomjernu alkoholiziranost, zabranu posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta i neovlašteni ulazak u natjecateljski prostor i drugo.

Slobodni prolazi

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor. Molimo sve navijače da se uoči, za vrijeme i nakon utakmice ne zadržavaju na prolazima, stepenicama i u prostorima uz ogradu. Vrata stadiona otvaraju se u 16 sati, a sve navijače pozivamo na što raniji dolazak kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

Bez ulaznica na dan utakmice

Prodaja ulaznica za utakmicu NK Osijek – HNK Hajduk trajat će do utorka 28. veljače u 18 sati. Na dan utakmice prodaja će biti moguća isključivo za članove NK Osijek (na dan utakmice neće biti moguće učlaniti se u NK Osijek). Također, ulaz s obilježjima gostujuće momčadi neće biti dozvoljen na tribinama Istok, Zapad i Jug.