Predsjednik HNS-a obišao je gradilište stadiona i trening kampa NK Osijek gdje je upoznat s dinamikom završetka izgradnje.

Uprava NK Osijek na čelu s predsjednikom Ferencom Sakaljem te članovima Valentinom Koprivnjak i Vladimirom Čoharom, u pratnji glavnog nadzornog inženjera Darka Ojvana, uoči utakmice Osijeka i Hajduka bila je domaćin delegaciji Hrvatskog nogometnog saveza na gradilištu novog stadiona i trening kampa koji će uskoro zasjati u punom sjaju. Delegaciju krovne organizacije hrvatskog nogometa predvodio je predsjednik Marijan Kustić, u pratnji dopredsjednika Ante Vučemilovića Šimunovića i Marija Smodlake te asistenta u uredu predsjednika Blage Jakovljevića i tajnika NS Osječko-baranjske županije Željka Bela.

Uz predstavnike kluba obišli su cijeli stadion te posjet završili na pomoćnim terenima na kojima je također počelo postavljati podloge za budući travnjak. Glavni nadzorni inženjer Darko Ojvan upoznao je predsjednika HNS-a s dinamikom završetka izgradnje stadiona i trening kampa.