U sklopu projekta “Moja škola je bijelo-plava“, naši prvotimci družili su se s najmlađim navijačima i pozvali ih na utakmicu protiv Hajduka.

Nogometni klub Osijek posjetio je Osnovnu školu Augusta Šenoe i tako nastavio projekt “Moja škola je bijelo-plava”. Cilj projekta, koji se organizira uz podršku Grada Osijek, je obići osnovne škole Osijeka i okolice, upoznati najmlađe navijače s klupskom poviješću, govoriti im o životu profesionalnog nogometaša i provesti ugodno vrijeme u zajedničkom druženju s prvotimcima Bijelo-plavih.

Druženje je počelo prezentacijom o značaju NK Osijek i navijača koju je pripremila Udruga navijača Bijelo-plavi, nastavila se insertima iz klupske povijesti i nekih od najvećih utakmica Kluba, a nastavilo se kvizom prepoznavanja igrača u kojem su osnovci iz Retfale pokazali zavidno znanje.

U drugom dijelu druženja u sportsku dvoranu OŠ Augusta Šenoe utrčali su Josip Špoljarić i Filip Živković koji je donedavno pohađao upravo spomenutu školu, spremni odgovarati na pitanja znatiželjne djece koja su bila iznimno maštovita.

Špoljarić i Živković, u ime NK Osijek, ravnatelju Vedranu Čerini uručili su dres potpisan od svih igrača kao zahvalu za gostoprimstvo i uspomenu na ovo druženje koje je završeno fotografiranjem i podjelom autograma, ali i pozivom na novi susret već u nedjelju na tribinama Gradskog vrta protiv Hajduka.