Reprezentacija Crne Gore do 21 godine u Velikoj Gorici igra pripremnu utakmicu protiv reprezentacije Kine 24., a BiH 28. ožujka.

Veznjaci Osijeka Ognjen Bakić i Nikola Janjić dobili su poziv Nikole Rakojevića, izbornika U-21 reprezentacije Crne Gore, za pripremnu utakmicu protiv seniorske reprezentacije Kine. Utakmica je na rasporedu u Velikoj Gorici 24. ožujka, a igrači će ponovo na raspolaganju trenera Borimira Perkovića biti 28. ožujka.

Utakmica protiv Kine za mladu reprezentaciju Crne Gore označit će i početak priprema u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u kojima će Bakić, Janjić i društvo igrati u skupini s Rumunjskom, Finskom, Švicarskom, Armenijom i Albanijom.

S kineskom selekcijom, kao dio U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine, snage će odmjeriti i Nail Omerović koji je dobio poziv izbornika Igora Jankovića. Omeroviću će ovo biti prvi nastup za U-21 reprezentaciju BiH, a baš kao Bakić i Janjić, bit će ovo početak priprema za kvalifikacija za EP do 21 godine u kojima će igrati protiv Francuske, Austrije, Slovenije i Cipra.