U sklopu projekta Moja škola je bijelo-plava posjetili smo Višnjevac gdje su se Josip Špoljarić i Adrian Leon Barišić družili s tamošnjim osnovnoškolcima.

Uoči početka proljetnih praznika za sve školarce, kao i važnog gostovanja u Velikoj Gorici za naše nogometaše, Josip Špoljarić i Adrian Leon Barišić družili su se s našim najmlađim navijačima iz OŠ Višnjevac. Projekt “Moja škola je bijelo-plava” već je poznat, podržava ga Grad Osijek, a s Klubom navijača Bijelo-plavi radimo na animiranju i edukaciji najmlađih navijača.

Za Josipa Špoljarića zasigurno je bilo i pomalo emotivno budući da su to “njegove” školske klupe, mladi školarci iz Višnjevca posebno su mu se razveselili, ali i dobro se pripremili za pitanja našim nogometašima i druženje koje je potrajalo više od sat vremena. Posebno dojmljiv je ambijent u kojem su nas ugostili, pravi navijački s montažnih tribinama u novoj prostranoj dvorani.

Nakon uobičajenog reda fotografiranja i autograma, Josip Špoljarić je ravnatelju Dani Končaru uručio dres s potpisima naših nogometaša kao zahvalu što su i oni postali dio ovog projekta.