Sretan sam što sam uspio dati svoj doprinos kvaliteti rada škole nogometa i ponosan što školu napuštam sa spoznajom da se ovdje nalazi velik broj talentirane i kvalitetne djece, rekao je Jumić.

Danijel Jumić otišao je s mjesta voditelja Škole nogometa NK Osijek i karijeru će nastaviti kao dio stručnog stožera Nenada Bjelice u turskom Trabzonsporu. Jumić je u Gradski vrt došao u lipnju 2021. godine i pod njegovim vodstvom Škola nogometa NK Osijek nastavljala je nizati zapažene rezultate i stvarati kvalitetne igrače.

Hvala Danijelu na kvalitetnoj i korektnoj suradnji. U ove gotovo dvije godine nastavio je raditi putem kojeg je Škola nogometa NK Osijek ima u svojoj srži, zadržan je kontinuitet kvalitetnog rada o čemu najviše govore rezultati i broj reprezentativaca koje imamo u mlađim uzrasnim kategorijama. Danijelu želimo puno sreće u daljnjem razvoju profesionalne karijere, rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

Zahvalu na oproštaju s Gradskim vrtom uputio je i Danijel Jumić.

Želio bih se zahvaliti klubu na gotovo dvije prekrasne godine rada na poziciji voditelja Škole nogometa NK Osijek. Mogu reći da je ovo bio lijep period s poslovne i privatne strane zbog ugodnog osjećaja boravka i življenja u ovom gradu. Sretan sam što sam uspio dati svoj doprinos kvaliteti rada škole nogometa i ponosan što školu napuštam sa spoznajom da se ovdje nalazi velik broj talentirane i kvalitetne djece tako da po tom pitanju ljudi u klubu i navijači ne trebaju brinuti. Smatram da se radi kvalitetan posao i vjerujem da će uz kontinuitet rada, razvoja i napretka stasati neki novi prvotimci NK Osijek. Dobio sam ponudu koja se u vidu profesionalnog izazova nije mogla odbiti. Oduvijek me privlačio posao uz travnjak i u ovoj situaciji taj poriv je prevladao, istaknuo je Jumić.

Nogometni klub Osijek Danijelu Jumiću želi puno sreće u nastavku karijere.