Klub će o imenovanju novog trenera pravovremeno obavijestiti javnost.

NK Osijek i gospodin Borimir Perković dogovorili su sporazumni prekid suradnje, a Klub će o imenovanju novog trenera pravovremeno obavijestiti javnost.

Mogu samo zahvaliti Borimiru Perkoviću na predanosti, energiji i naporima koje je uložio u proteklom periodu, zajedno sa svojim stožerom, kako bismo pokušali zaustaviti negativan niz. Na žalost, nismo u tome uspjeli i morali smo se okrenuti traženju drugih rješenja kako bismo pokušali izazvati pozitivan šok u momčad i spasiti sezonu koja je od prvog dana krenula u krivom smjeru, rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

Od NK Osijek se oprostio i sad već bivši trener Perković.

Hvala svima u Klubu na povjerenju koje su mi ukazali, otkada sam se počeo baviti trenerskim poslom imao sam želju postati trener Osijeka jer sam ovdje proveo prekrasne igračke dane i zbog toga mi je posebno žao što ova priča nije sretno završila. S moje strane nema ljutnje, sedam utakmica smo bili bez pobjede, bili smo rezultatskoj krizi iako mislim da nismo imali krizu igre. Drago mi je što su se tu pojavili i neki mladi igrači koji su pokazali talent i motiviranost, unijeli dašak dobre energije u momčad i nadam se da će to biti put kojim će Osijek ići. Klubu želim svu sreću u nastavku sezone, rekao je Perković na oproštaju.

NK Osijek gospodinu Borimiru Perkoviću želi puno sreće u nastavku trenerske karijere.