Ulaz s obilježjima gostujuće momčadi neće biti dozvoljen na tribinama Istok, Zapad i Jug.

Uoči domaće utakmice protiv GNK Dinamo u 33. kolu SuperSport HNL-a, na rasporedu u nedjelju 7. svibnja od 17 sati na stadionu Gradski vrt, podsjećamo sve navijače i gledatelje na pravila ponašanja na stadionu, a sve kako bi se izbjegle rigorozne kazne za naš Klub i naše navijače u vidu zatvaranja tribine ili stadiona.

Fer i korektno navijanje

Pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te podsjećamo na zakonske odredbe, za vrijeme i nakon utakmice, a koje se odnose na prekomjernu alkoholiziranost, zabranu posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta i neovlašteni ulazak u natjecateljski prostor i drugo.

Slobodni prolazi

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor. Molimo sve navijače da se uoči, za vrijeme i nakon utakmice ne zadržavaju na prolazima, stepenicama i u prostorima uz ogradu. Vrata stadiona otvaraju se u 15 sati, a sve navijače pozivamo na što raniji dolazak kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

Na dan utakmice ulazne do 18 sati

Prodaja ulaznica za utakmicu NK Osijek – GNK Dinamo trajat će do nedjelje 7. svibnja u 18 sati. Na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt bit će moguće kupiti isključivo ulaznice za tribine Istok i Zapad. Za gostujuću tribinu Sjever ulaznice će biti dostupne na blagajni Sjever samo u nedjelju 7. svibnja od 15 do 18 sati (dostupno će biti 550 ulaznica za gostujuću tribinu). Također, ulaz s obilježjima gostujuće momčadi neće biti dozvoljen na tribinama Istok, Zapad i Jug.