Jan Hlapčić, Andrija Tomić, Ljubo Puljić, Filip Živković i Anton Matković odazvali su se izborniku U-17 reprezentacije Robertu Jarniju na početku priprema za Europsko prvenstvo.

Hrvatska reprezentacija do 17 godina, koju vodi izbornik Robert Jarni, u ponedjeljak je u Osijeku počela pripreme za Europsko prvenstvo kojem će od 17. svibnja do 2. lipnja domaćin biti Mađarska. Izbornik Jarni na popis igrača uvrstio je i pet igrača kadetske momčadi Bijelo-plavih koji su u netom završenoj klupskoj sezoni osvojili naslov prvaka Hrvatske i igrali u finalu Hrvatskog kupa. Tako će NK Osijek na nadolazećem Euru predstavljati Jan Hlapčić, Andrija Tomić, Ljubo Puljić, Filip Živković i Anton Matković, uz Sergeja Levaka koji je proljetni dio sezone odradio na posudbi u talijanskoj Romi.

Hrvatska U-17 reprezentacija svakodnevno će do utorka trenirati na terenu NK Elektra u Osijeku, a u ponedjeljak protiv naše juniorske momčadi odigrati oglednu utakmicu zatvorenu za javnost. Prvu utakmicu Hrvatska će odigrati protiv Engleske 18. svibnja od 20 sati u Balmazújvárosu, slijede utakmice protiv Švicarske 21. svibnja od 16:30 sati u Debrecenu i Nizozemske 24. svibnja od 15 sati u Balmazújvárosu.